De medewerkers bieden u hun wensen aan

De medewerkers van Net Brussel bieden u hun wensen aan : hoe ze herkennen en wanneer ze ontvangen?

Eindejaar gaat samen met balansen, goede voornemens en ook wensen. En in 2018 zal het niet anders zijn! De medewerkers van Net Brussel zullen binnenkort bij de inwoners van het Brussels Gewest aanbellen om hun beste wensen aan te bieden. De Directie van Net Brussel herinnert eraan dat de Brusselaars volledig vrij zijn om al dan niet een nieuwjaarsfooi te geven.

Ook willen we u eraan herinneren dat er oplichters zijn die zich voordoen als medewerkers van Net Brussel.

Om de mensen die alle dagen, bij regen, sneeuw of goed weer, uw vuilniszakken ophalen te onderscheiden van hen die misbruik zouden willen maken van uw vertrouwen, moet u weten dat:

  • De personeelsleden van het Agentschap Net Brussel hun wensen aan de inwoners van het Brussels Gewest mogen aanbieden van 01/12/2018 tot en met 21/12/2018, en dat ze zich aan deze tijdspanne moeten houden. De bevolking moet dus de personen die zich aanbieden buiten deze periode niet ontvangen.
  • Om zich te identificeren, de medewerkers van Net Brussel een kopie van hun prikkaart bij hebben en een folder krijgen om aan de inwoners af te geven. Deze folder is ter beschikking van onze ploegen vanaf 30/11/2018 en bevat informatie over het juist sorteren van PMD-verpakkingen.
  • Alleen de medewerkers van Net Brussel mogen een kopie van hun prikkaart tonen en hebben deze folder in hun bezit.

 

Hou rekening met deze aanbevelingen opdat u, als u dit wil, de wensen ontvangt van hen die alle dagen voor het Gewest werken.

Partager sur Facebook Partager sur Facebook Partager sur LinkedIn Partager sur LinkedIn
Back to top