Lichte verstoringen in de ophalingen in zakken

Om de gemoederen te bedaren en om de dienstverlening aan de bevolking te garanderen, heeft de Algemene directie van Net Brussel besloten om het punt over de aanpassing van de « fini-fini » van het sociaal overleg van 5 december aanstaande te halen. De Algemene directie zal nieuwe voorstellen doen om het aantal arbeidsongevallen in een ruimere context dan de « fini-fini » terug te dringen.

Deze beslissing heeft de situatie kunnen ontmijnen en het gros van de ophaalploegen heeft het werk hervat op dinsdag 26 november.

Deze ontevredenheidsbeweging van vorige week heeft de ophalingen van witte en gele zakken geïmpacteerd: bij de witte zakken is 12 % van de rondes niet afgewerkt en bij de gele zakken 19%. De rondes blauwe zakken zijn allemaal uitgevoerd. De ophalingen van oranje en groene zakken hebben geen hinder ondervonden van deze actie.

De ophalingen van maandag 25 november zijn niet volledig verzekerd. De situatie is merkelijk verbeterd op dinsdag 26 november.

De zakken die op straat blijven staan, zullen deze week worden opgehaald.

De Algemene directie van Net Brussel vraagt de inwoners om haar verontschuldigingen te aanvaarden voor deze verstoringen buiten haar wil.

Partager sur Facebook Partager sur Facebook Partager sur LinkedIn Partager sur LinkedIn
Back to top