De medewerkers bieden u hun wensen aan

Telkens op einde van het jaar bieden de medewerkers van Net Brussel hun beste wensen aan de bevolking aan. De Directie van Net Brussel herinnert eraan dat de Brusselaars zelf bepalen hoe ze best hun sympathie uiten voor het werk van de medewerkers.

Ook willen we u eraan herinneren dat er oplichters zijn die zich voordoen als werknemers van Net Brussel.

Om de medewerkers die alle dagen, bij regen, sneeuw of goed weer, de vuilniszakken van de Brusselaars ophalen, te onderscheiden van hen die misbruik zouden willen maken van uw vertrouwen, moet u weten dat:

  • De personeelsleden van het Agentschap Net Brussel hun wensen aan de inwoners van het Brussels Gewest mogen aanbieden van 30/11/2019 tot en met 20/12/2019, en dat ze zich aan deze tijdspanne moeten houden. De bevolking moet dus de personen die zich aanbieden buiten deze periode niet ontvangen.
  • Om zich te identificeren, de medewerkers van Net Brussel een kopie van hun prikkaart bij hebben en een folder krijgen om aan de inwoners af te geven. Deze folder is ter beschikking van onze ploegen op 29/11/2019 en informeert de inwoners dat Net Brussel zijn 30 jaar viert.
  • Alleen de medewerkers van Net Brussel kunnen een kopie van hun prikkaart tonen en hebben deze folder in hun bezit.

Hou rekening met deze aanbevelingen opdat u, als u dit wil, de wensen ontvangt van hen die alle dagen voor het Gewest werken.

In geval van problemen, aarzel niet om contact op te nemen met de Klachtendienst van Net Brussel op 0800/981 81 of via info@arp-gan.be.

Partager sur Facebook Partager sur Facebook Partager sur LinkedIn Partager sur LinkedIn
Back to top