Syndici van mede-eigendom

Onze sensibiliseringsacties zijn essentieel om een betere sortering van de afvalstoffen te bevorderen en een nettere stad te garanderen. Deze acties richten zich op:

Animaties Sortering

Animatie / informatiesessie over sortering en recyclage van huishoudelijk afval. Alle afvalfracties komen aan bod. Afhankelijk van de omstandigheden en de doelgroep, omvat de animatie verschillende activiteiten (quiz, sportieve activiteiten,…).

 • in uw lokalen, in de 19 gemeenten van het Brussels gewest
 • vanaf 10 personen
 • van maandag tot vrijdag, op afspraak
 • duur: 1.30 tot 2.00 uur

Vragen? Stuur een e-mail naar waste-anim@arp-gan.be.

Virtuele sensibiliseringen

We stellen 4 virtuele sensibiliseringen voor.

 • Presentatie van Net Brussel

  Wat is het Agentschap Net Brussel? Wat is zijn geschiedenis? Wat zijn zijn opdrachten vandaag en zijn uitdagingen voor morgen? Ontdek het in deze inleidende algemene presentatie.
   
 • Ik word een sorteerexpert:

  Deze sensibiliseringssessie is uitsluitend gericht op afvalsortering: Hoe kunnen we ons afval goed sorteren? Welke regels gelden er in het Brussels Gewest? Welke middelen staan de Brusselaars ter beschikking om optimaal te sorteren? Laten we samen sorteerexperten worden!
   
 • Tuinafval en voedingsafval: hoe ze valoriseren? Wat moet er in de groene en oranje zak?   Wat houden de composterings- en biomethaniseringsprocessen in? Laten we ons steentje bijdragen om ons afval om te zetten in hulpbronnen!
   
 • Brussel-Energie - de energievalorisatie-installatie van huishoudelijk afval: Hoe kan uw afval een bron van hernieuwbare energie worden? Een technische presentatie die u meeneemt door het doolhof van Brussel-Energie en antwoord geeft op uw vragen over zijn werking, zijn uitdagingen, zijn milieuvriendelijkheid!

Voor wie is het? Voor IEDEREEN vanaf 14 jaar!

Hoeveel deelnemers? Minimaal 10 / maximaal 30.

Hoe? Virtueel, per videoconferentie via Teams, Zoom of Webex vanaf je tablet, PC / laptop / projectie. Elke sensibiliseringssessie duurt ongeveer 2 uur.

Vragen? Stuur een e-mail naar waste-anim@arp-gan.be.

Documentatie

Het Agentschap Net Brussel stelt volgende documentatie ter beschikking:

 

Bestellen? Stuur een e-mail naar: waste-anim@arp-gan.be