Werken bij Net Brussel

Onze werkvisie

Net Brussel is vandaag één van de grootste werkgevers voor laaggeschoolde werkkrachten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. We stellen 2676 arbeiders en 325 bedienden te werk. 70 % van hen is contractueel en 30 % is statutair.

Het grootste deel van onze arbeiders is tussen 25 en 35 jaar oud en heeft geen diploma of was voor zijn aanwerving tijdelijk ingeschreven als werkzoekende. Voor veel werkzoekenden zijn beroepsinschakelingsprogramma's de sleutel tot een beroep bij Net Brussel.

Sinds 1993 heeft Net Brussel een eigen Netheidsschool die een uitgebreide ontvangstopleiding organiseert voor alle werknemers. Elke werknemer krijgt de kans om te groeien binnen zijn job via specifieke opleidingen bij de Netheidsschool of externe opleidingscentra.

Spontaan solliciteren

Voor de aanwerving van ons personeel werken we systematisch samen met Actiris. Surf naar de site van Actiris om te zien of er vacatures zijn en solliciteer indien u voldoet aan de voorwaarden.

Vacatures

Zin om actief te werken en in te staan voor een nette omgeving in Brussel? Misschien vindt u hier de job van uw dromen. Net Brussel zoekt momenteel gemotiveerde kandidaten voor onderstaande vacacture(s)

Contractuele tewerkstelling

Statuaire werkgelegenheid

Partager sur Facebook Partager sur Facebook Partager sur LinkedIn Partager sur LinkedIn
Back to top