De medewerkers bieden u hun wensen aan

29/11/2018

De medewerkers van Net Brussel bieden u hun wensen aan : hoe ze herkennen en wanneer ze ontvangen?

Eindejaar gaat samen met balansen, goede voornemens en ook wensen. En in 2018 zal het niet anders zijn! De medewerkers van Net Brussel zullen binnenkort bij de inwoners van het Brussels Gewest aanbellen om hun beste wensen aan te bieden. De Directie van Net Brussel herinnert eraan dat de Brusselaars volledig vrij zijn om al dan niet een nieuwjaarsfooi te geven.

Ook willen we u eraan herinneren dat er oplichters zijn die zich voordoen als medewerkers van Net Brussel.

Om de mensen die alle dagen, bij regen, sneeuw of goed weer, uw vuilniszakken ophalen te onderscheiden van hen die misbruik zouden willen maken van uw vertrouwen, moet u weten dat:

  • De personeelsleden van het Agentschap Net Brussel hun wensen aan de inwoners van het Brussels Gewest mogen aanbieden van 01/12/2018 tot en met 21/12/2018, en dat ze zich aan deze tijdspanne moeten houden. De bevolking moet dus de personen die zich aanbieden buiten deze periode niet ontvangen.
  • Om zich te identificeren, de medewerkers van Net Brussel een kopie van hun prikkaart bij hebben en een folder krijgen om aan de inwoners af te geven. Deze folder is ter beschikking van onze ploegen vanaf 30/11/2018 en bevat informatie over het juist sorteren van PMD-verpakkingen.
  • Alleen de medewerkers van Net Brussel mogen een kopie van hun prikkaart tonen en hebben deze folder in hun bezit.

 

Hou rekening met deze aanbevelingen opdat u, als u dit wil, de wensen ontvangt van hen die alle dagen voor het Gewest werken.

Meer lezen

Diensten van Net Brussel zwaar verstoord

13/11/2018

Ophalingen in zakken

Wegens een vakbondsactie is de huis-aan-huisafvalophaling zwaar verstoord in de gemeenten Anderlecht en Sint-Lambrechts-Woluwe op dinsdag 13 november 2018. De ophaling is eveneens deels verstoord in de gemeenten Etterbeek, Evere, Molenbeek. Schaarbeek en Sint-Pieters-Woluwe.

Er zullen geleidelijk inhaalophalingen worden georganiseerd vanaf deze namiddag in functie van de operationele capaciteiten.

Recypark

De Recypark Oudergem en Sint-Pieters-Woluwe zijn open en werken de hele dag normaal.

De Recypark Noord en Zuid zijn de hele dag gesloten.

Recypark Humaniteit (Humaniteitslaan 350 te 1190 Brussel – Vorst) is open en werkt de hele dag normaal.

We nodigen de burgers uit om naar Recypark Humaniteit te gaan, dat op 500 meter van Recypark Zuid ligt.

De Algemene directie van Net Brussel vraagt de inwoners om haar verontschuldigingen te aanvaarden voor deze verstoringen.

Meer lezen

Afvalophaling in zakken door Net Brussel verstoord

12/11/2018

Wegens een vakbondsactie is de afvalophaling in zakken zwaar verstoord in de gemeenten Ukkel, Elsene alsook in de wijken Marie-Christine/Bockstael en Brussel kanaal.

Er zullen geleidelijk inhaalophalingen worden georganiseerd vanaf deze namiddag in functie van de operationele capaciteiten.

De Algemene directie van Net Brussel vraagt de inwoners om haar verontschuldigingen te aanvaarden voor deze ongemakken buiten haar wil.

 

Meer lezen

Diensten van Net Brussel verstoord

09/11/2018

Diensten van Net Brussel verstoord op vrijdag 09 november 2018 en zaterdag 10 november 2018

 

Ophalingen in zakken

Wegens een vakbondsactie is de huis-aan-huisafvalophaling zwaar verstoord in de gemeenten Anderlecht en Sint-Lambrechts-Woluwe vandaag, vrijdag 09 november 2018.
Er zullen geleidelijke inhaalophalingen worden georganiseerd vanaf vrijdagnamiddag in functie van de operationele capaciteiten.

Recypark

De Recypark Oudergem en Sint-Pieters-Woluwe zijn open en werken normaal.
De Recypark Noord, Zuid en Humaniteit zijn de hele dag gesloten op vrijdag 09 november 2018 en waarschijnlijk op zaterdag 10 november 2018.

De Algemene directie van Net Brussel vraagt de inwoners om haar verontschuldigingen te aanvaarden voor deze ongemakken buiten haar wil.

Meer lezen
Partager sur Facebook Partager sur Facebook Partager sur LinkedIn Partager sur LinkedIn
Back to top