Wensen van Net Brussel - De medewerkers en medewerksters herkennen en wanneer mogen ze aanbellen!

Date

Elk jaar rond dezelfde periode bieden de medewerkers en medewerksters van Net Brussel hun beste wensen aan de bevolking aan. Deze praktijk is een vorm van gewoonte en wordt bij veel bedrijven in het hele land gezien.

Een duidelijk afgebakende periode

Toch benadrukt Net Brussel dat het aan de Brusselaars en Brusselsen is om te beslissen hoe ze hun sympathie voor het werk van de personeelsleden van openbare netheid het best kunnen uitdrukken.

Voor de duidelijkheid heeft het Agentschap ook dit jaar een officiële periode vastgelegd waarin het aanbieden van de wensen is toegestaan. Deze periode loopt van 2 tot 15 december 2023.

Dit betekent dat bij de Brusselaars en Brusselsen niet mag worden aangebeld buiten deze periode.

Aanbevelingen

Om de personeelsleden die bij regen, sneeuw of goed weer, de vuilniszakken van de Brusselaars en Brussels ophalen, te kunnen identificeren en om de bedriegers die zich voordoen als onze personeelsleden een oor aan te naaien, moet men weten: 

  • De personeelsleden van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest mogen de inwoners van het Brussels Gewest hun beste wensen aanbieden van 2 tot 15 december en moeten deze periode nauwgezet respecteren. Wie dus toch opdaagt buiten deze periode, hoeft door de bevolking niet te worden ontvangen.
  • De personeelsleden van Net Brussel zijn in het bezit van een officieel document als bewijs dat ze bij Net Brussel werken.
  • De teams organiseren zich zo dat er maar één keer per woning wordt langsgegaan.
  • De wensen worden aangeboden buiten de werkuren van de teams. 
     

Net Brussel raadt de bevolking aan om deze aanbevelingen op te volgen, zodat ze, als ze dat wil, de wensen kan ontvangen van degenen met wie ze dagelijks samen zorgt voor een gezondere leefomgeving en een betere levenskwaliteit in het Brussels Gewest.

Bij twijfel, kan men terecht bij Net Brussel op 0800/981 81 of via info@arp-gan.be.

Wensen van Net Brussel